Tuesday, October 20, 2020

Subaru показала прототип нового універсалу

 Компанія  Subaru представила на домашньому автосалоні в Токіо універсал Levorg нового покоління. На мотор-шоу був показаний концепт майбутньої моделі, але серійна версія практично не матиме від нього відмінностей.

Levorg наступного покоління отримав риси концепту Viziv Tourer, який був представлений на автосалоні в Женеві в минулому році. Зокрема, універсал оснастили схожою гратами радіатора і великими крилами. Також універсал укомплектували повітрозабірником на капоті і новими фарами. Тепер переходимо до техніки.

Автомобіль побудували на новій глобальній модульній платформі Subaru Global Platform (SGP). Levorg наступного покоління отримав новий 1,8-літровий турбомотор. Потужність агрегату становить близько 270 кінських сил. Також універсал оснащується системою повного приводу. Цікаво, що нинішній Subaru Levorg укомплектований 1,6-літровим бензиновим наддувним агрегатом потужністю 170 кінських сил. Також доступний 2,0-літровий мотор з віддачею 300 кінських сил. Обидва двигуни працюють з варіатором і повним приводом.

No comments:

Post a Comment

Subaru розповіла про новинки для російського ринку

 Японська компанія Subaru привезе в наступному році в Росії як мінімум дві новинки. Ними стануть оновлений кросовер XV і вседорожний універс...