Tuesday, October 20, 2020

Subaru розповіла про новинки для російського ринку

 Японська компанія Subaru привезе в наступному році в Росії як мінімум дві новинки. Ними стануть оновлений кросовер XV і вседорожний універсал Outback наступного покоління

Як повідомляє портал Autonews, в першій половині 2021 року в Росії з'явиться оновлена ??версія кросовера XV. Чим автомобіль буде відрізнятися від дорестайлінгової моделі, поки невідомо. У Росії на даний момент цей кросовер пропонується з 2,0-літровим оппозитним чотирициліндровим двигуном. Потужність агрегату становить 150 кінських сил. Також клієнтам пропонується 1,6-літровий агрегат з віддачею 114 кінських сил.

В середині 2021 р Subaru планує привезти в Росію нове покоління вседорожного універсалу Outback, який був представлений на автосалоні в Нью-Йорку в квітні 2019 року. Автомобіль побудований на глобальній платформі модульної Subaru Global Platform (SGP). Subaru Outback нового покоління комплектується 2,4-літровою "турбочетвіркою», яка видає 264 л. с. і 375 Н • м крутного моменту. Крім того, в моторну гамму увійшов 2,5-літровий атмосферний чотирициліндровий двигун, який видає 185 сил і 240 ньютон-метрів. Обидва мотори працюють в парі з варіатором.

Subaru показала новий Levorg

 Subaru представила серійну версію спортуніверсала Levorg другого покоління. У статусі демонстраційного зразка новинку показали ще в січні в Токіо

Levorg другого покоління побудований на модульній платформі Subaru Global (SGP), яка використана для всіх Субару останньої хвилі, включаючи компактну Impreza і середньорозмірний Legacy. Силова структура кузова нового Леворга зроблена за інноваційною технологією - крім зварних з'єднань тут для більш міцної зв'язки елементів між собою застосовується армований смолою клей, що підвищує жорсткість кузова.

Новий Levorg оснащується тільки 1,8-літровим оппозитним бензиновим турбомотором з безпосереднім уприскуванням палива, його потужність становить 177 к.с., крутний момент - 300 Нм. Двигун має індекс CB18 і поєднується з безступінчатим варіатором Lineartronic. Привід - повний, з муфтою підключення задньої осі. Крім стандартної версії універсала запропонують варіант STI. Його особливості - легкий аеродинамічний обвіс кузова (передній спліттер, накладки на пороги), 18-дюймові низькопрофільні колеса на оригінальних дисках, спортивні сидіння, обшивка передньої панелі салону алькантарою, насадка на вихлопному патрубку. Крім того, на STI встановлюються елеткронноуправляемие амортизатори ZF з налаштуванням режимів жорсткості.

У мережі розсекретили модельний ряд Subaru до 2023 року

 Компанія Subaru підготувала ряд важливих прем'єр в найближчі роки. Серед них: нові BRZ і WRX, а також спільний з Toyota електрокар

Видання Autoguide в своєму Instagram опублікувала знімок з графіком запуску у виробництво новинок Subaru. Швидше за все, фотографія була зроблена під час внутрішньої конференції компанії. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Згідно інсайду, навесні 2021 року розпочнеться виробництво спортивного купе BRZ нового покоління. Раніше повідомлялося, що розробка автомобіля ведеться спільно з Toyota . Точна дата появи моделі на ринку поки невідома. Не виключається, що нове покоління Subaru BRZ отримає гібридну силову установку.

Восени ж наступного коду на конвеєр встане Cедан WRX наступного покоління. У 2022 році Subaru почне збирати заряджену версію моделі STI. У 2022 році в виробництво відправиться електрокар Subaru.Также в цьому проекті візьме участі Toyota. За неофіційними даними, запас ходу у машини складе близько 500 кілометрів. Також в цьому році в серію підуть оновлені версії Legacy , Outback і Ascent.

Subaru BRZ прийшов кінець

 Subaru оголосила про припинення прийому заявок на Subaru BRZ . Швидше за все, це говорить про повне завершення виробництва спорткара

Виробництво BRZ і її сестри-близнюка Toyota GT 86 розпочалося 16 березня 2012 року на заводі концерну Fuji Heavy Industries, розташованого в місті Ота, префектура Гумма, Японія. Автомобіль переживав і злети, і падіння. Спочатку повідомлялося, що попит виявився в чотири рази вище очікувань. А в 2019 році японські видання писали про падіння продажів.

Кілька років Subaru BRZ продавалися і в Росії. Поставки були завершені в 2016-м з-за слабкого попиту. Оскільки Subaru BRZ і Toyota 86 випускаються на одному заводі, то незабаром напевно припиняться виробництво і другої моделі. Точних відомостей про долю компактних і щодо доступних спорткарів Subaru і Toyota поки немає, але до коронавируса періодично з'являлися чутки про те, що наступне покоління перейде на модульну платформуTNGA і отримає 2,4-літровий 260-сильний «оппозитник» Subaru. Перш для автомобілів пропонувалася тільки 2,0-літрова атмосферна «четвірка» потужністю 197 к.с.

Нова Subaru WRX STI отримає доопрацьований старий мотор

 «Заряджені» седани Subaru WRX і WRX STI нового покоління оснастять модернізованою версією 2,4-літрового опозитного турбомотора, потужність якого виросте до 400 кінських сил

Знайомі з ходом розробки нових спортседаном Subaru WRX і WRX STI інсайдери давно стверджували, що японці адаптують для них нинішній 2,4-літровий опозитний турбомотор, який, втім, стане неабияк могутніше. Видання Car Sensor підтвердило цю інформацію: нова Subaru WRX STI отримає доопрацьований мотор, стверджують джерела. На моделях Legacy і Outback він розвиває 260 кінських сил, проте для екстремальної WRX STI «оппозіт» форсують до 400 кінських сил. У тандемі з модернізованим мотором працюватиме шестиступінчаста механічна коробка передач і варіатор.

Також стало відомо, що «заряджені» Subaru можуть отримати нову систему повного приводу, яка розробляється разом з компанією Toyota . У ній будуть застосовуватися рішення, випробувані на ралійної версії Toyota Yaris . Зате молодші моделі Subaru отримають новий двигун: нинішній «атмосферник» замінять 1,5-літровим оппозитним мотором з турбонаддувом. Компактний силовий агрегат збираються ставити на моделі Impreza і XV.

Subaru оснастить WRX STI наступного покоління 400-сильним турбомотором

 Нинішній «заряджений» седан для японського ринку пропонується з 308-сильним дволітровим двигуном. Його виробництво компанія згорнула навесні поточного року

Компанія Subaru продає «четирехдверка» WRX STI на різних ринках: ці машини відрізняються в тому числі «начинкою». Зараз японська компанія розробляє модель наступного покоління - вона повинна з'явитися у продажу на початку 2022 року. При цьому новинка переїде на платформу SGP (Subaru Global Platform), на якій базуються всі останні моделі марки.

Крім того, за даними зарубіжних ЗМІ, новий WRX STI отримає модернізовану версію наддувного опозитного двигуна об'ємом 2,4 літра, він числиться в гамі моделей Legacy і Outback . Якщо у останніх його віддача становить 260 к.с., а максимальний обертовий момент - 376 Нм, то у новинки очікується близько 400 к.с. і 490 Нм. Передбачається, що мотор буде йти в парі з оновленою версією шестиступінчастою механічною коробки передач, якої комплектується нинішній WRX STI.

Subaru Legacy йде з російського ринку. зовсім

 Російське відділення Subaru оголосило про старт продажів прощальній версії среднеразмерного седана Legacy , вона має в назві приставку Ultimate

Це в буквальному сенсі прощальний варіант автомобіля, оскільки з'явився ще восени 2019 року Legacy нового покоління BW, BT в Росію вирішили не поставляти - немає попиту. Legacy Ultimate створений на базі єдино доступною комплектації Premium SE, але відрізняється стилістичними деталями. Зовні - пофарбовані в чорний решітка радіатора, корпуси дзеркал, бічні молдинги і 18-дюймові диски. Всередині - комбінована обробка сидінь (шкіра + замша), синя прострочки передньої панелі, дверей і сидінь. На центральній консолі встановлена ??табличка з унікальним номером автомобіля з обмеженої серії.

Автомобіль оснащений стандартним для моделі бензиновим горизонтально-оппозитним 2,5-літровим мотором потужністю 175 к.с. і безступінчатим варіатором. Седан доступний тільки з системою симетричного повного приводу Symmetrical AWD.

Subaru XV може позичити двигун у купе BRZ

 Фірма пообіцяла випустити саму «драйвову» версію позашляховика з більш потужним мотором, ніж раніше

Офіційний анонс опублікувало представництво Subaru в Сполучених Штатах, де модель, відома у нас як Subaru XV , продається під ім'ям Crosstrek. Заявлено, що модифікація під назвою Crosstrek Sport стане «самим авантюрним і веселим» варіантом позашляховика, а ще найпотужнішою його версією в історії моделі. Новинці обіцяні збільшені характеристики силового агрегату разом з фірмовою системою повного приводу, а також допрацьована зовнішність і розширений список технологій, спрямованих на безпеку. Інших подробиць поки немає, але компанія обіцяє поділитися ними вже 9 червня.

Поки невідомо, який саме мотор отримає Crosstrek Sport, але варіантів у компанії, насправді, небагато. Перший - це дволітровий чотирициліндровий оппозітник, який встановлювався на купе BRZ і його альтер-его Toyota GT86 : такий мотор розвиває в американській специфікації 205 к.с. і 211 Нм крутного моменту. Навіть цей двигун гарантував би позашляховику помітну прибавку. Другий варіант - турбований мотор від Subaru Ascent про чотирьох циліндрах робочим об'ємом 2,4 л. Він забезпечує 264 к.с. і 376 Нм крутного моменту.

Електричний кросовер Subaru

 Японський портал Response дізнався назву першого серійного електромобіля Subaru . Кросовер «на батарейках», розроблений спільно з Toyota, назвуть Evoltis

Два місяці тому Subaru показала повнорозмірний макет електричного кросовера, але утрималася від подробиць про технічну начинку. Відомо, що в основу моделі ляже платформа e-TNGA - модульна архітектура, над якою спільно працюють інженери Toyota і Subaru.

Тепер же відкрилися деякі подробиці. Так повідомляється, що що новинка збереже повний привід для базових версій, буде оснащуватися силовою установкою потужністю як мінімум 290 кінських сил, а запас ходу на одній зарядці досягне 500 кілометрів. Також Subaru Evoltis «успадкує» у бензинових і гібридних моделей системи безпеки EyeSight. У стандартне устаткування увійдуть камери кругового огляду, системи контролю смуги, функція автоматичного гальмування.

Subaru WRX STI: подробиці

 В 2021 році Subaru представить нове покоління WRX STI. Автомобіль отримає не тільки інший кузов, але і новий турбомотор

Першими подробицями про наступну версію легенди ділиться Forbes з посиланням на неназвані джерела, близькі до японської компанії. Вони повідомили, що візуально Subaru WRX STI буде виконана в дусі концепту Viziv, представленого на автосалоні в Токіо в 2017 році. Крім того на WRX STI буде застосовуватися новий 2,4-літровий мотор FA24. Він зможе видавати щонайменше 400 к.с. і 490 Нм.

Цікаво, що мотор цей не новий сам по собі. Вперше він з'явився на кросовері Subaru Ascent в 2018 році. Правда, там він розвиває 264 к.с. і 376 Нм. Восени 2019 го новий мотор дістався до Legacy і Outback . До слова, ця силова установка приходить на зміну легендарному EJ20, який з'явився ще в 1989 році.

Водії і пасажири Subaru досягнуто безсмертя

 Компанія Subaru збирається домогтися нульової смертності при ДТП в автомобілях марки. Дедлайн призначений на 20-30 рік

Вперше про створення машин, в яких при аваріях перестануть гинути люди, заявила компанія Volvo. У 2012 році для цього була запущена програма Vision 2020. Крім робіт над активними системами безпеки, шведи встановили на своїх машинах примусове обмеження швидкості на рівні 180 км / ч. Що ж стосується Subaru, то японський концерн буде досягати благої мети шляхом модернізації комплексу EyeSight зі стерео¬камерамі. Нагадаємо, на нинішніх моделях марки система оснащена активним круїз-контролем з функцією автоторможенія і стеженням за розміткою.

Також Subaru оголосила про програму масштабної електрифікації автомобілів. До 2030 року 40 відсотків глобальних продажів припаде на гібридні і повністю електричні машини. До першої половини 2030 року, кожна модель матиме версію з електро¬мотором.

Subaru відкликає автомобілі

 Компанія Subaru оголосила про старт відкличний кампанії, що зачіпає 42 149 примірників Forester , Tribeca, Legacy, Outback, Impreza і WRX

Як уточнює Росстандарт, мова йде про фронтальної подушки безпеки пасажира. Через дефект газогенератора вона може вибухнути і по салону розлетяться металеві деталі, які можуть травмувати оточуючих. На автомобілях, що відкликаються бракований газогенератор замінять на новий. Ремонт проведуть безкоштовно для власників.

Так, мова йде про тих самих бракованих подушках Takata, які встановлювалися на автомобілі багатьох брендів, в тому числі Nissan , Toyota , Ford, Mitsubishi , BMW, Mazda і Ford. Відкличні кампанії, пов'язані з дефектними подушками, проводяться останні шість років і охоплюють більше 12 брендів і 40-53 мільйона машин.

Оновлений Subaru Outback доїде до Росії

 Універсал підвищеної прохідності Subaru Outback шостого покоління, який дебютував в квітні 2019 року на автосалоні в Нью-Йорку, надійде в продаж на російському ринку, однак, тільки в 2021 році

Як повідомляє Російська газета з посиланням на представників марки, У 2020 році Subaru привезе до Росії лише модернізі¬рованний Subaru XV з трохи зміненими бамперами, а також спецверсії кросовера Forester і седана Legacy. Дебют же нового Outback в Росії відбудеться лише через рік.

Нагадаємо, що В шостому поколінні Outback переїхав на модульну платформу SGP (Subaru Global Platform), на якій побудовані всі останні моделі Subaru. Базовим мотором для нового Outback є атмосферне оппозіт 2.5 з непосред¬ственним уприскуванням палива потужністю 185 к.с. (239 Н • м), а на зміну топової 260-сильною «шістці» 3.6 прийшов турбіро-ний 2,4-літровий оппозитник з віддачею в 264 л.с. (376 Н • м). Мотори працюють в парі з варіатором і повним приводом.

Toyota допоможе Subaru побудувати нову WRX

 Наступне покоління сімейства Subaru WRX може з'явитися на світ завдяки зусиллям інженерів обох фірм

З чуток, об'єднана група вже працює над якимось проектом під назвою Super AWD - можливо, мова йде про нову і не зовсім канонічної для Subaru системі повного приводу. Не виключено, що спираються інженери на технології, які вже знайшли застосування в зарядженої версії Toyota Yaris . Крім того, в рамках проекту вже стартувала розробка і нової платформи, на якій може базуватися нове покоління культового спорткара.

Однак важливі метаморфози можуть відбутися із зовнішністю автомобіля. Справа в тому, що за деякими даними в Subaru хочуть повернутися до форм-фактору купе і на даний момент немає ніякої ясності щодо того, чи буде купе самостійною моделлю або виробник вирішить лише видозмінити звичні седани.

Subaru показала прототип нового універсалу

 Компанія  Subaru представила на домашньому автосалоні в Токіо універсал Levorg нового покоління. На мотор-шоу був показаний концепт майбутньої моделі, але серійна версія практично не матиме від нього відмінностей.

Levorg наступного покоління отримав риси концепту Viziv Tourer, який був представлений на автосалоні в Женеві в минулому році. Зокрема, універсал оснастили схожою гратами радіатора і великими крилами. Також універсал укомплектували повітрозабірником на капоті і новими фарами. Тепер переходимо до техніки.

Автомобіль побудували на новій глобальній модульній платформі Subaru Global Platform (SGP). Levorg наступного покоління отримав новий 1,8-літровий турбомотор. Потужність агрегату становить близько 270 кінських сил. Також універсал оснащується системою повного приводу. Цікаво, що нинішній Subaru Levorg укомплектований 1,6-літровим бензиновим наддувним агрегатом потужністю 170 кінських сил. Також доступний 2,0-літровий мотор з віддачею 300 кінських сил. Обидва двигуни працюють з варіатором і повним приводом.

Subaru побудувала баггі

 Американське відділення Subaru виступить спонсором команди Grabowski Brothers Racing у позашляхової гонці Baja 500. Виступати гонщики будуть на баггі Crosstrek Desert Racer, який є розробкою японського концерну

Баггі Subaru Crosstrek Desert Racer називається так само, як і компактний кросовер японської марки, який на нашому ринку відомий під ім'ям XV. Власне, на цьому все подібності з автомобілем закінчуються. Цікава особливість - баггі забарвлений в фірмову ліврею ралійних Subaru - поєднання синього і золотистого.

Що стосується техніки, то баггі обладнаний 2,5-літровим атмосферним оппозитником, що видає 304 кінських сили. Варто зазначити, що проект баггі побудований Subaru у співпраці з майстерні Crawford Performance. Для японської марки цей проект стане черговою спробою вийти за межі ралі і ралі-кросу, для Crawford Performance - показати можливості нетурбірованного оппозитника в найдовшою позашляхової гонці Америки.

Subaru розповіла про новинки для російського ринку

 Японська компанія Subaru привезе в наступному році в Росії як мінімум дві новинки. Ними стануть оновлений кросовер XV і вседорожний універс...